Tijdschrift Bouwen aan de Nieuwe Aarde

 

Meer over
Charisma's van genezingen

wat stond er nog meer
In deze editie van Bouwen aan de Nieuwe Aarde

Meer over
Deze There is more conferentie
 

MIJN HEUP EN PINK ZIJN GENEZEN

Ik had nooit voor deze beperkingen laten bidden

Het begon met een droom over de conferentie 'There is more' met Randy Clark in Ede. In die droom stond ik achterin een grote zaal vol met leiders, ik stond en zij zaten.

Gabriela

Het was voor mij duidelijk dat God wilde dat ik naar die conferentie met leiders ging. Ik ging naar de tweede dag van deze driedaagse conferentie. Op het programma stond voor die dag 'zalving en genezing' en er zou een 'zalvingsoverdracht' plaatsvinden. Maar Randy Clark had besloten om een genezingsdienst in te lassen. Dit had de Heilige Geest hem ingegeven, vertelde organisator Hans Maat.

Heup schreef in de kom

Tijdens die genezingsdienst kreeg Randy Clark een woord van kennis dat God iemand wilde genezen die pijn en een beperking had aan de linker heup. Toen merkte ik warmte in mijn linker heup en bij het bewegen merkte ik dat de beperking in mijn linker heup weg was. Halleluja, dank U Heer. Na mijn geboorte heeft de arts mijn bovenbeen scheef terug in de kom gezet. Hierdoor was mijn heup voor de helft beperkt qua beweging. Dit deed regelmatig pijn. Nu heb ik dat niet meer.

Randy Clark in EdeRandy Clark in Ede 2016 foto EW

Herstel tot in de puntjes

Daarna vroeg Randy Clark wie heeft er pijn en beperking aan zijn rechter pink? Daar had ik ook last van, dus ik mocht voor de tweede keer opstaan. Mijn pink kon ik maar voor de helft buigen en dat deed ook af en toe zeer. Dat kwam doordat mijn vader me eens heel erg hard geknepen heeft op mijn pink. Daardoor kon ik mijn vinger maar voor de helft buigen. In mijn jeugd is mijn vader vaak onzorgvuldig met mij omgegaan.

Toen kwam het besef en de wijsheid van de Heilige Geest: 'Ik heb een Nieuwe Vader!'. Een Vader die niks kapot maakt, maar juist herstelt, volledig, tot in de puntjes. De perfecte Vader, die mij perfect wil maken, zoals Hij mij bedoeld heeft. Dat besef kwam zo sterk en diep binnen dat ik volledig in elkaar stortte. Ik moest hard huilen van verdriet en vreugde.

Ik heb nooit laten bidden voor deze twee beperkingen, want daar kon ik gewoon mee leven, maar Hij dacht hier anders over.

Beperking aan enkel

Zaterdagavond was er weer een genezingsdienst en ik kreeg op mijn hart dat ik daarheen moest gaan voor mijn dochter Natalia. Dus toen ben ik toch een tweede keer naar Ede gegaan, ondanks dat het vanuit Haarlem 1,5 uur heen en 1,5 uur terug rijden is. Ik dacht: ik moet gehoorzamen aan de Heer en gaan.

Mijn dochter is elf jaar oud en drie jaar geleden door een auto aangereden. Daardoor was haar rechter voet verbrijzeld. Ze is toen geopereerd en kreeg een metalen plaat met schroeven in haar been. Zij had nu chronische pijn en een kleine beperking in haar been. Toen kwam Randy Clark met een woord van kennis over een rechter enkel die twee á drie jaar geleden was geopereerd en nu metalen pennen erin had. Hij vertelde ook wat hij eerder had meegemaakt met lichaamsdelen waarin metalen pennen zaten. Dat die metalen pennen verdampten tijdens het bekijken van een film met een opgenomen gebed. Deze film liet hij nu ook zien en tijdens die film voelde en bewoog mijn dochter haar enkel en voet. Hierin voelde zij geen pijn meer en de beperking was ook weg.

God heeft haar ook genezen! God is goed!

Ik ben ontzettend dankbaar voor wat God gedaan heeft tijdens deze conferentie en ik bid, in Jezus naam, dat ieder die dit getuigenis leest dezelfde openbaring van God als perfecte Vader mag ervaren. Amen.

Gabriela

THERE IS MORE

De There is more-conferentie (8-10 september 2016) werd georganiseerd door het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk in Nederland. De organisatie had nadrukkelijk ook leiders uit andere kerken uitgenodigd. Onder de circa 600 deelnemers waren een twintigtal rooms-katholieken. Voor hen organiseerde de Katholieke Charismatische Vernieuwing een eigen vervolgbijeenkomst op 10 december in ‘s-Hertogenbosch. Zie pag. 37 en 38.   Kees Slijkerman

#

Uit: Bouwen aan de Nieuwe Aarde 2017-1

Meer: Nieuwe aandacht voor gebed om genezing, Theologen over genezing en Universitair onderzoek naar genezingen

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter