Celebrate Festival Dagen

 

wanneer zij spreken
in het programma voor volwassenen
 

Sprekers 2015

Wilkin van de Kamp

Wilkin van de Kamp is een zeer bevlogen spreker en schrijver. Hij heeft meerdere bestsellers op zijn naam staan o.a.: Het wonder van het Kruis; Woorden hebben kracht; Bevrijd van banden: Geboren om vrij te zijn. Hij is oprichter en directeur van stichting Vrij Zijn. Zij hebben het verlangen om mensen te helpen om hun identiteit en vrijheid in Christus te ontvangen en te versterken.

Wilkin van de Kamp

Fr. Pat Collins 

Fr. Pat is een zeer bewogen priester uit Ierland. Hij is actief betrokken bij de Charismatische Vernieuwing en oecumene in Ierland alsook in de nieuwe evangelisatie. Hij reist veel om te spreken in vier verschillende continenten en is bekend door zijn radio- en tv programma’s in binnen- en buitenland. Daarbij schrijft hij ook boeken en artikelen. In 2012 mochten we Fr. Pat al eens verwelkomen, we zijn blij dat hij weer naar Celebrate komt dit jaar.

Fr. Pat Collins

David de Vos

David de Vos is een jonge, enthousiaste evangelist. Hij is de oprichter van Go and Tell. Deze organisatie gaat de wereld in om de boodschap van Jezus in alle uithoeken te brengen. Hiervoor organiseren zij in Nederland (en daar buiten) grootschalige evangelisatie campagnes, conferenties en trainingen in evangelisatie.

David de Vos

Noel Chircop 

Noel Chircop is een geweldige spreker uit Malta. Een ervaren spreker die op duidelijke, krachtige en barmhartige wijze ervaringen en wijsheden weet over te brengen. Noel is een goede bekende, zo sprak hij bijvoorbeeld al eerder op Celebrate en de Nationale Open Dag. Wij vinden het geweldig dat hij in 2015 weer bij de jongeren van de partij is! 

Noel Chircop

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter