Are You Ready!? Project

Het Are You Ready (AYR) project heeft sinds 2012 een sterk uitgebreid aanbod vormselactiviteiten!
Lees verder >>
Vond jij AYR super, dan moet je écht het 4U! en Hightime festival checken! Don't miss it!
Lees verder >>
Het AYR project en andere activiteiten worden door giften ondersteund. Help jij ons ook?
Lees verder >>
 

AYR Promo Filmpje
Video impressie van AYR vormselweekend
 

Power of Fire / Christoffeldag

Het AYR team is al jaren betrokken bij de Power of Fire. Het begon om bij de ‘Power of Fire 2012’ (de vormseldag van het Bisdom van ’s-Hertogenbosch) een teaching te mogen geven voor ca. 500 vormelingen. Dit kreeg een direct vervolg om voor de Power of Fire 2013 / 2014 en 2015 de volledige inhoudelijke invulling op te zetten, evenals de presentatie te verzorgen. Voor deze presentatie besloten we om in onze opzet samen te gaan werken met Marije van der Knaap van Waanzinnig producties. Dit was een gouden zet, een perfecte combi! Haar proffesionaliteit samen met het energieke en gedreven AYR team, een heerlijke combi. Daarnaast de eenheid gezocht met andere takken en betrokken van de dag. Dit was een succes! De Power of Fire mochten wij dan ook dubbel en dwars overdoen met het identieke programma. Ook afgelopen jaar was weer een succes! Het weer zat niet mee, maar de tieners ontvingen de content degelijk. In 2016 werken we mee aan de Power of Fire in een nieuwe opzet. Zaterdag 2 april zijn we er weer bij, neem uw vormelingen echt mee naar deze dag.

Enkele indrukken van de Power of Fire:

Pastoor Robert van Aken: "De mooiste Power of Firedag sinds jaren (!) geweest. Een bescheiden 300 vormelingen, maar een geweldig goede sfeer en veel inhoud. De getuigenis van Laura de Vaan (paralympics medaille) was indrukwekkend."

Anonieme begeleider: "Door deze dag besef ik me nu des te meer, dat ik van God een tweede kans heb gekregen, na het ongeluk!"

Daarnaast verzorgden we ook bij de Christoffeldag in Bisdom Roermond (www.christoffeldag.nl) de plenaire ondersteuning o.a. in de vorm van het opening en slot programma met de presentatie. Daarnaast draaiden wij een inhoudelijk sterke en leuke workshop op deze dag. De kunst om in een hele korte tijd (8x20 min.) toch een duidelijke inhoud mee te geven, is een lastige klus, maar zo jaren mogen doen. We zijn ook benieuwd naar de vernieuwingen t.a.v. de Christoffeldag, ook daar wordt gepuzzeld met een nieuwe opzet, iets waar we blij mee zijn. 

VideoDelen

Deel op Facebook Deel op Twitter