Tieners & Jongeren

 

Link'd nieuwsbrief
Lees hier ook andere reviews!
 

Generations jongerenreview 2012

Petro & Najesca

‘De manier waarop je naar jezelf kijkt, reflecteert hoe je naar de Vader kijkt.‘ Deze quote heeft ons erg aangesproken tijdens ons verblijf in Helvoirt. Vooral door de manier waarop het werd overgebracht door de spreker zelf: Wim du Plessis. Deze spreker van Zuid Afrikaanse afkomst heeft ons erg geïnspireerd met zijn wijze woorden, die hij in een simpele verpakking wist over te brengen op ons. Daarnaast werden er ook drie leerzame workshops gegeven door verschillende sprekers binnen de KCV.

Maar dit alles stond niet op zichzelf om dit tot een geslaagd en mooi weekend te maken, waarvoor we elk jaar maar al te graag een plekje in onze agenda gereserveerd houden. Ook de gezelligheid en de plezierige sfeer die we ervaren met andere jongeren dragen daar aan bij - jongeren die zoekende zijn, net begonnen of al heel lang bezig zijn met het geloof.

Ook is het fijn om een nieuw jaar te kunnen beginnen met rust en vrede in je hart en geest; om even een weekend te hebben om je klaar te stomen voor het komende jaar d.m.v. lofprijzing, gebed en bezinningsmomenten. Wat het misschien ook wel aantrekkelijk maakt voor ons, als jongeren en/of zoekende gelovigen, is het feit dat  alles vrijblijvend is en je je niet verplicht hoeft te voelen om aan alle activiteiten deel te nemen. Je krijgt een programmaboekje waar alles in staat en zo kun je voor jezelf per dagdeel bekijken wat jij interessant vindt om te volgen en wanneer je even tijd voor jezelf wilt hebben.

Wij hebben dit toerustingweekend van de KCV voor de 3e keer meegemaakt en elke keer weer verlaten we Helvoirt met blijdschap, vreugde, vrede en veel vriendschap. Dit weekend is een echte aanrader voor ieder die alles op een rijtje probeert te krijgen in zijn leven, of gewoon een hechtere band wil krijgen met onze lieve Heer.

Lots of love and God bless you,

Peytro & Najesca

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter