De KCV

Extra tijd met God alleen
Lees verder >>
Op ons full-colour tijdschrift
Lees verder >>
Steun ons met gebed en giften
Lees verder >>
 
 

Congresdag missionaire parochies

Zaterdag 13 maart 2021

Twee online interactieve programma's: van 10:00 uur tot 11.30 uur en 13.45 tot 14.55 uur en om 15.00 uur een interactieve eucharistieviering in Zoom, met voorganger priester Koos Smits uit Utrecht. Gratis deelname.

Programma voor wie zich wil inzetten voor missionaire parochies.

Sprekers: Bisschop Liesen en Arnoud Drop

Arnoud Drop

Hij heeft contact met heel wat parochies en bisdommen. Zelf niet rooms-katholiek zijnde kan hij een spiegel voorhouden en vanuit een brede ervaring in allerlei kerken nieuwe mogelijkheden laten zien.

Mgr-Liesen

En om 15.00 uur een eucharistieviering in Zoom, met voorganger priester Koos Smits uit Utrecht. 

Voor wie? Dit congres is voor alle betrokken parochianen, vrijwilligers, bisschoppen, priesters, diakens, pastoraal werkers, catechisten, pastoraal assistenten uit Nederland en Vlaanderen.

Na aanmelding via info@pastoraalcongres.nl of via dit formulier krijgt u de pdf met linkjes on online mee te kunnen doen. 

Deze dag voor een breed publiek is tevens de slotdag van het pastoraal congres (www.pastoraalcongres.nl) dat op de donderdagavond om begint.

Organisatie: Werkgroep Pastoraal Congres van de gezamenlijke nieuwe bewegingen

Vanuit de bisschoppenconferentie is Mgr. J. van Burgsteden s.s.s. als referent voor de Kerkelijke Bewegingen en Nieuwe Gemeenschappen bij de voorbereidingen betrokken.

<< terug naar het overzicht

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter