De KCV

Extra tijd met God alleen
Lees verder >>
Op ons full-colour tijdschrift
Lees verder >>
Steun ons met gebed en giften
Lees verder >>
 

Innerlijke genezing

 

Talitakumi Thuis

Vrijdag 05 februari 2021

Van vrijdagavond 5 februari tot en met zondag 7 februari 2021 THUIS met telefonische begeleiding voor (innerlijke) genezing en bevrijding

Vóór 25 januari aanmelden via talitakumi.kcv@gmail.com

Het Talitakumi Weekend Thuis is vorig jaar goed aangeslagen bij mensen. Het was een alternatief voor de geplande weekends in Heiloo en Leuvenheim, die daar vanwege het coronavirus niet doorgingen. Mensen zijn geraakt door het programma. Ze kregen materiaal toegestuurd en daarop volgden telefoongesprekken of reacties per e-mail. Zuster Gratiëla Boye uit Schijndel geeft samen met Dorien Kortooms leiding aan het Talitakumiteam. Het verhaal van Zachëus kwam binnen en kreeg voor velen een diepere betekenis, bracht situaties aan het licht die genezing nodig hadden. Misschien zit jij ook wel in die boom en wil je Jezus graag zien. Hij roept je en verlangt ernaar om ook bij jou maaltijd te houden. Bij Hem bestaat geen onderscheid des persoons. (Uit Bouwen aan de Nieuwe Aarde 2020-5, waarin twee getuigenissen van deelnemers staan)

Voor dit weekend in februari 2021 kunt u zich aanmelden tot en met 24 januari, zodat ze de inhoud en de begeleiding goed kunnen voorbereiden. Daarna kunt u zich aanmelden voor een wachtlijst, zodat u melding krijgt van een eerstvolgend Talitakumi Thuis weekend.

Welkom bij Talitakumi Thuis.

Uiteraard is het programma aangepast, want normaal is het een fysiek weekend onder leiding van een team dat bestaat uit een priester en enkele leken. Het vieren van de sacramenten, korte inleidingen, lofprijzing en aanbidding.

Gedurende deze dagen vindt dikwijls innerlijke genezing plaats. In kleine groepjes ervaren deelnemers die zich voor Jezus openstellen, dat Hij niet alleen zegt: 'Sta op!'*, maar dat hij ook zijn hand van liefde, vrede, blijdschap en verlossing reikt.

Het is Jezus, de Heer, die verlost van datgene wat knelt, in de weg zit, angstig maakt en terneer drukt. Deze liefdevolle aanraking wordt steeds opnieuw ervaren tijdens de Talitakumiweekenden. 

Info & aanmelding:

Gemma de Groot, tel: 0341-414.086,

talitakumi.kcv@gmail.com.

 Meerwww.talitakumiweekend.nl

 *De naam Talitakumi komt uit Marcus 5,41, waar Jezus zegt: ‘Talita koem.’ In vertaling betekent dat: Meisje, Ik zeg je, sta op.

<< terug naar het overzicht

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter