Celebrate Festival Dagen

 
 

Celebrate 2017 had dit programma

Celebrate 2017 had dit programma:

Klik hier voor het beknopte programma-overzicht van de hele week Celebrate 2017 en hier voor het programma van de zondag in 2017.

Volwassenenprogramma 2017

Gods Geest wil ons toerusten en vrijmoedig maken. Door inspiratie, lofprijzing, gebed en ontmoeting. ‘s Ochtends en ‘s avonds zijn er inspirerende sprekers en bands. Overdag workshops in kleine groepen.

Sprekers in 2017

Zuster Ruth Lagemann (geboren in Münster) is Luthers en sinds 27 jaar lid van de Gemeenschap Chemin Neuf, een R.-K. gemeenschap met een oecumenische roeping. Zij woont sinds september 2008 in de Paulusabdij te Oosterhout. Eerder verzorgde Chemin Neuf deze workshop op Celebrate.

Rob Clarke (Nieuw Zeeland) heeft als passie om (katholieke) mensen van alle leeftijden te leren wat het betekent om leerling van Jezus te zijn: Van Hem te leren en dat doorgeven! Rob werkt in Ierland o.a. bij Spirit Radio.

Fr. Pat Collins is een inspirerende priester uit Ierland. Hij is actief in de Charismatische Vernieuwing en de nieuwe evangelisatie. Hij is bekend door zijn boeken en artikelen, radio- en tv programma’s en spreekt over de hele wereld.Collins Lezingen van hem tijdens Celebrate 2015 zijn hier te beluisteren.

Muziek in 2017

Jacob's Ladder had als roeping mensen op weg te helpen in hun relatie met God. Door middel van muziek binnen de liturgie en het begeleiden van aanbiddingmomenten. In 2018 zijn ze gestopt.

Gouden feest KCV in 2017

Op de zondag vierden we dat de Katholieke Charismatische Vernieuwing 50 jaar geleden begon. We dankten God in de Eucharistieviering om 11.00 uur.  Meer hierover

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter