KCV

 
 

werken met het boekje Door de Geest geleid

Het boekje Door de Geest geleid is bij uitstek geschikt om er een korte serie avonden of andere dagdelen mee te organiseren, bijvoorbeeld in parochieverband.

In Wijk bij Duurstede is deze vorming in 2015 als volgt aangekondigd:

 

VORMINGSCURSUS OVER DE GEEST

Van Jezus en God de Vader kunnen veel mensen zich een voorstelling maken, maar welk beeld heeft u van de Heilige Geest? En heeft u ervaring met Hem/Haar? Op de donderdagavonden: 8 en 22 oktober + 5 en 19 november 2015 is in Wijk bij Duurstede de vormingscursus Door de Geest geleid.

Tijd: 19:30-21:15 uur. Iedereen kan hieraan deelnemen; u hoeft geen Bijbelkennis te hebben. Na deze vorming hoeft u niet meer zeggen dat de Heilige Geest vaag en onbekend is. We gebruiken het boekje Door de Geest geleid, waarin deze drie delen staan: De Geest aangekondigd: hoe de Geest in het Oude en Nieuwe Testament werd aangekondigd. De Geest ontvangen: hoe mensen de Geest ontvangen hebben en wat dat in hen teweeg bracht. In gemeenschap van Geest: hoe de Geest gemeenschap schept en aanzet tot eensgezindheid, verdraagzaamheid, vergevingsgezindheid en daden van naastenliefde.

Op 24 september is er over deze vorming om 19:30 uur een informatieavond,waarop u ook het boekje kunt inzien, kennis kunt maken en kunt inschrijven. U kunt zich inschrijven tot 27 september, dan bestellen we de boekjes.

De bijeenkomsten zijn inhet Prinsenhuis naast de katholieke kerk, Klooster Leuterstraat 37 te Wijk bij Duurstede. Ze worden verzorgd door de groep Jonge Wijn. Pastoraal werkster Laura de Vries geeft 8 oktober de eerste inleiding en gaat 19 november voor in de afsluitende gebedsviering. Kosten: deelname kost 3,5 euro voor het boekje plus een vrijwillige bijdrage voor de koffie/thee en overige kosten.

Aanmelding bij Kees Slijkerman. Wees welkom. Graag bieden wij de mogelijkheid, vanaf de eerste bijeenkomst op 8 oktober2015, eerst samen (tegen een kleine vergoeding) een warme maaltijd te nuttigen om 18.30 uurmet degenen die zich ook daar voor aanmelden.

 

 

BestandenDelen

Deel op Facebook Deel op Twitter