KCV

 
 

Eerste exemplaar 'Dienst van Bevrijding' aan bisschop Van Burgsteden

Het eerste exemplaar dat van de drukker kwam ging op 27 november 2019 naar bisschop J. van Burgsteden in Amsterdam, met als tekst voorin:

"Aan u als onze referent namens de bisschoppenconferentie vertrouwen wij hierbij toe het eerste exemplaar van het boek Dienst van Bevrijding, de Nederlandse vertaling van een uitgave van CHARIS in Rome. Voor Nederland en Vlaanderen geven wij het uit in het vertrouwen dat we hiermee de zending van de Kerk in de wereld versterken, tot welzijn van de mensen. We bidden dat onze Heer Jezus Christus dit boek zal gebruiken om velen te versterken in hun dienstwerk.

Namens de Katholieke Charismatische Vernieuwing in Nederland en Vlaanderen en namens de Service of Communion van CHARIS in Nederland in oprichting."

Ondertekend door onder anderen Gerlo Sogtoen, voorzitter van de Pastorale Kerngroep van de Stichting Katholieke Charismatische Vernieuwing in Nederland en Marc Meirsman, verantwoordelijke voor de Katholieke Charismatische Vernieuwing in Vlaanderen. Het ondertekenen vond plaats in een vergadering ter voorbereiding van de Service of communion van CHARIS in Nederland.

Klik hier voor aanbevelingen voorwoord en alle details over dit boek.

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter