Are You Ready!? Project

 

AYR Promo Filmpje
Video impressie van AYR vormselweekend
 

AYR Artikelen

- In een regionaal blad in de regio Den Bosch vonden wij toevallig bij een brabantse supermarkt een artikel over de AYR vormseldag die we mochten geven in Nuland in februari 2016. Lees het hier.

- In het tijdschrift VPW Nederland (Beroepsvereniging van RK pastores) staat er een mooi artikel (2 A4) van pastoraal werkende drs. Ir. Manon van den Broek over het samenwerken met AYR en cq. Rock Solid RK.

"Ik was geraakt door de frisheid van het programma en de presentatie, de energie in de methodiek en de eenvoud van de inhoud. Meer dan de kennis over het geloof, staan het (be)leven en ervaren van het christelijk geloof centraal. In deze ervaring zou ik mijn vormelingen mee durven nemen."

"Ik nam zoveel mogelijk ouders als begeleiding mee naar het weekend. Ook zij werden op een positieve manier geraakt en aan het denken gezet. Wat steeds terug kwam en terug komt is dat het indruk maakt hoe de jonge mensen die het Are You Ready weekend leiden, normale jongeren zijn met alles erop en eraan. Tegelijkertijd kennen, leven en tonen deze jongeren hun geloof."

Lees het gehele artikel op pagina 6 en 7 van het VPW tijdschrift: Klik hier.

VideoDelen

Deel op Facebook Deel op Twitter