Tieners & Jongeren

 

Link'd nieuwsbrief
Lees hier ook andere reviews!
 

Generations jongerenreview 2015

Toerustingsweekend 2016: Wauw!! Dit was de tweede keer dat ik er deel aan had genomen. En ik verheugde me er zo op om samen met mijn vriend te gaan. Mijn vriend is nog zoekende en het deed me goed dat hij initiatief nam om mee te gaan en vragen stelde om te leren over God.

Ik ben vervuld terug naar huis gegaan en met volle moed wil ik de wereld vertellen wat ik heb meegemaakt in dit ene weekend. Zoals een van de sprekers zei: ‘Laten wij als konijnen zijn.’ Laten wij onze vreugde delen met de rest van de wereld.

Svetlaine

---

Toen ik aankwam moest ik erg wennen, ik wist niet echt wat ik moest doen of wat er van mij verwacht werd in een klooster. Ik werd al gauw warm verwelkomd. Al heel snel kon ik mijn eigen plekje vinden tussen alle mensen en ik kreeg de juiste begeleiding van ''schoonfamilie'' en onbekenden.

Het mooiste moment van het weekend vond ik dat ik bij het lofprijzen iets door mij heen voelde schieten en hierdoor inzag wat voor verdriet en pijn er nog in mij leefde, en ik hierna de moed kreeg om alles en iedereen te vergeven en te vergeten.

Demian

Delen

Deel op Facebook Deel op Twitter